Fazz

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 25 January 2013

# Intan tetap Sayang awak selamanya :'|

Hey ! Assalamualaikum ? Hermmm Intan nak bagi tahu ni , Intan dah S.I.N.G.L.E .. :'( </3 Hurm sumpah tak sangka jadi macam ni .. Ape pun intan terpakse terima , mungkin intan bukan untuk dia .. Ade orang lain yang more better akan replace tempat Intan nanti ... Tapi , Intan sad gile bile teringat JANJI dia dekat intan ..   Intan kalau boleh tak nak BREAK , tapi dah dia Mintak , Intan pun ta tahu nak cakap ape Kepala tengah serabut , Intan just mampu cakap thank untuk segalanya ...  :'( Orang kata mungkin Kami ta ade jodoh , Tapi kalau betul dia Yang terbaik insyaAllah akan get back balik suatu hari nanti , Tapi mungkin dia ta kan terima Intan dalam Hidup dia lagi .. Intan SAD , kecewa , stress , serabut . Intan kalau boleh tak nak balik rumah , Intan nak je duduk dekat sekolah tuh 24hour , Bile intan balik rumah Intan terase diri ni dah ALONE , masuk bilik Teddy bear dia bgi ade atas katil , Buka Lappy , buka dompet , buka Phone semua bermula dengan picture and nama dia .. Arggghh ! :'( Stressnya ! Sumpah Intan sayang dia sangat-sangat , tadi pergi sekolah intan tak focus langsung , buka buku Nota intan tulis nama dia , Intan termenung tengok luar ... Pergi mane-2 Intan tak habis-2 cakap dekat kawan Intan , Intan Sayang dia .. Tapi kawan hanya mampu suruh Intan pujuk dia lah , Lupakan dia lah and so on .. Tapi diorang ta thu HATI intan macam mane sekarang , Hancur macam tuh jeh ..  Bile orang tanya kenape Break ? Intan just cakap ta tahu and buat FAKE SMILE .. Btw intan tahu puncanya dari Intan jugak .. Just sebab benda yg boleh diperbetulkan tuh , dia Tinggal intan mcam tuh jeh .. Rindu nak Panggil Biy + kepeng + babun + papa + Sygs , rinduWeyhRindu .. :'(  Keyh what was happen , Intan sayang Khairul ! Intan nak tengok Khairul happy lepas ni , intan tak nak tengok khairul terseksa macam mane dia dengan Intan .. urmm Intan rindu saat mula-2 kite couple smpai semalam pkul 8 malam .. Sorry untuk segala kesalahan , kesilapan and macam-2 yang intan buat selama Hubungan kite ni .. Intan tak kan lupe tarikh 7.10.2012 until 24.01.2013 (3months 2weeks 3days) macam-2 intan tempuh untuk kekalkan relay intan ni .. Tapiii semuanya sudah Berakhir ......  KHAIRUL , awak jage diri , jage Kesihatan , Ingat ape yang Intan ta suke khairul buat .. Tapi tak ade hak lagi intan nak halang perbuatan khairul .. Intan tak kan lupakan saat intan bersama khairul ... Nanti dah ade AWEK jangan buruk-burukkan Intan dekat awek tau .. Nama AHMAD KHAIRUL ANUAR BIN ISMA'AL tuh Intan tak kan delete dari hidup Intan ..  Always think about you Dear Ex .. TakeCare tau tau , Tata ..  :) Hope you happy with your new life !

No comments:

Post a Comment