Fazz

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 22 January 2012

k she is my BFF , dari sekolah rendah ..

my BFF putry marlisa .. :)

k nih lah kawan baik aku , dia COMEL kn ? jyeahhh i know it  .. put sumpah aku SAYANG kau + CINTA kau ... kau baik sngat-2 , dulu waktu sekolah rendah , ape yang aku mintak , semua kau belikan untuk aku .. sekarang dah takk ade lagi ...  kenape lah kau pindah KL ? aku rindu nak buat bising dengan kau ..  dah 3 tahun tak jumpe , series RINDU kau tahap dewi .. bile lah aku boleh jumpe kau  ... nak sangat-2 jumpe kau ..  aku tak penah lupa kat kau weh .. if aku tak tegur kau , mean aku BUSY ... this year kite PMR rite ? aku doakan semoga kau boleh buat + dapat keputusan yang cemerlang nanti .. aku harap kau tak lupe aku yang berada di ipoh ni +  hope kite friend forever .. AKU SAYANG KAU PUTRY MARLISA  <3 :)


p/s : kau duk sane jage diri tau , jgn nakak-2 ... lysm BFF <3 :') .

Saturday, 21 January 2012

i'm FRUST with you ...


herm , tak tahu nak cakap ape ... aku sedih dengan perangai + sikap kau .. asal kau berubah ? mane pergi  KESETIAAN + KEJUJURAN + KECINTAAN kau tuh ?  aku nak yang dulu .. kau bnyk kali janji nak BERUBAH , tapi mane bukti yang kau berubah ... tak semesti ny , aku diam + aku happy , aku seronok dgn kau .. aku sbnar malas nak tunjuk ape yang aku rase ... kalau sekali kau buat aku cam ni , aku bole terima .. ni banyak kali dah .. aku SETIA if kau pun SETIA ... sekali kau pernah game aku , sorry , aku pun boleh game kau ... aku tahu kau nak sngt CLASH .. k i will try to , go away from your life ... tapi ingat jangan menyesal kalau aku dah buat keputusan macam tuh .. AKU SUSAH NAK TERIMA SESEORANG TUH , SELAGI AKU TAK TAHU DIRI NY YANG SEBENAR ..  aku tahu kau akan cakap , yang aku fikir diri aku sendiri je .. tak fikir kau ... jyeaahhh , my life mesti lah aku kne fikir and penting kan ... dah aku malas nak  cakap bnyk-2 ... sorry , if aku ade buat kau sakit hati or ape-2 yaa .. THE END </3 :'( .