Fazz

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 20 December 2011

my babeyh AMIRA YASMIN :)


hey babeyh , ni sis buat just nak bagi mira happy ... sis hope mira tak sdih yaa , mira jgn r fkir sngt about him .. better mira study daripada mira duduk think or cry about him .. k sis tahu mira mcam mane .. mira seorang yang baik + comel + suka buat lawak + suka menanges + suka sangat usik orang .. if tak ade orang nak sayang mira , don't worry sis sentiase SAYANG kan mira macam adik-beradik sis sendiri .. next year kite dah jarang jumpe , mira kan petang .. jage diri eak budak comel , jangan nakal-2 .. jangan lupe sis .. K ILOVEYOUSOMUCH AMIRA YASMIN . :')


p/s : just for you babeyh .. :* mmuuahhh sikit , ingat jangan sedih-2 ..

Thursday, 20 October 2011

kembar saye .. :)

MOHD DZUL FAZREEN :)
  hey , saye nak cite pasal kembar saye :) dia sngat comel !! age dia same dgn aku 14 years old .. dia kat skola PPS aku pun PPS .. stay pun same kat ipoh .. tak sangke aku ade kembar .. nak tahu sebab ape aku cakap dia kembar aku ? sebab name dia same dgn aku .. dia MOHD DZUL FAZREEN , name aku INTAN NUR FAZREEN ... dia sudah berpunyer ... untung lah ade orang sayang ... :) (sorryakubuadnicozakubored)