Fazz

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 18 April 2012

WHAT WAS MY FAULT !!!


# erghhhh , sakit ny hati aku ... asal jadi cm ni .. ape lah salah aku ? bile aku setia cm ni lak jadi ny .. aku manusia biase je weh , aku lemah .. tolong lah , jangan buat aku cm ni .. if kau dah ade pilihan yang lain pun , tolong lah jujur je kat aku dari awal .. kau nak balas ape yg aku buat kat kau pun , jgn lah balas dengan cara macam ni weh .. hati aku bukan untuk disakiti kay .. kalau kau tak boleh nak buat yang terbaik untuk aku , kau jgn bagi aku sayang kau betul-2 kay , jangan janji dengan aku , jangan bagi aku percaya kat kau .. setiap kesalahan kau mmg aku akan memaafkan .. SUMPAH aku kecewa gile-2 dengan kau ... kalau tak suke aku , benci aku , dah tak sayang aku ,dah muak dengan aku , dah tak nk aku dalam hidup kau just bg thu je kat aku .. AKU TAHU BILE AKU CAKAP AKU BNYK PENDAM MASALAH , KAU PUN AKAN CAKAP , KAU LAGI BANYAK PENDAM KAN .. kay aku mintak maaf , sakit kan hati kau and segale-galenye .. aku buat semua ni bukan nak mintak simpati or kesian dari kau .. tapi aku nak kau tahu , ape yg aku diam selame ni .. kay that's all .. THE END :'( </3 ...