Fazz

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 12 November 2012

# Khairul sweet + memahami :)

intan update : # Intan rindu nak ade orang OTP dengan intan . intan rindu nak dengar orang nyanyi untuk intan .. Intan rindu nak dengar orang buat suara manja dengan intan ... Intan rindu nak dengar orang nangis sebab Intan .... Intan rindu nak dengar orang cakap ILOVEYOU and IMISSYOU dekat intan .. Intan rindu nak ade orang yang tersangat-sangat Take care pasal intan ... Hermmm Intan rindu semua tuh ! :'( ♥

than khairul membalas dia pun update : 
|Khairul tak nak OTP dengan intan sebab khairul tak nak nanti kita tak ada topic bila berjumpa .Khairul tak nak nyanyi untuk intan sebab khairul tak nak intan dengar suara merdu n lunak ni sekarang,biarlah khairul nyanyikan sambil membelai intan suatu hari nanti.Khairul tak nak buat suara manja dengan intan,sebab khairul tak nak intan bosan dengar suara manja khairul lepas kita kahwin nanti,INSYAALLAH .Khairul tak nak bagi intan dengar Khairul nangis sebab Intan,kerana khairul tak nak intan tahu yang khairul sayangkan Intan,biarlah khairul bagitahu Intan saat waktu kita di Ijabkabul .Khairul tak nak cakap ILOVEYOU and IMISSYOU dekat Intan sebab semestinya khairul CINTAkan Intan RINDUkan Intan.Khairul tak nak Take care sangat pasal intan sebab,Intan still lagi mempunyai parent,khairul tak nak intan berfikir khairul lah segala-2 nya,sedangkan parent intan masih ada.Biarlah khairul mengambil alih tugas itu,sewaktu kita ada hubungan yang sah dan direstui parent kita.Khairul just belajar dari kesilapan khairul yang lepas n khairul tak nak benda yang lepas berulang dekat relay kita sekarang.Khairul just nak Intan ingat Yang CINTA khairul hanya untuk ALLAH ,FAMILY n INTAN NUR FAZREEN .Tiada siapa yang dapat mengubahnya melainkan Kuasa ALLAH . ♥ ^_^

*sampai bile-2 intan tak akan lupa semua ayat-ayat dia tuh , biy you are the best yang i pernah jumpe setakat ni .. Harap kami kekal sampai ke akhir ayat and happy forever .. Amin . :*

Thursday, 31 May 2012

can't say anything , just wanna you UNDERSTAND ME !!! please ..


bagaimana lagi harus aku luahkan
bahwa hati ini masih terlalu cinta
hari2 yg berlalu tnpa gelak tawamu
terasa sepi dan kosong bagai tiada apa2


saban waktu aku menunggu kehadiranmu
kembali menyinari dunia fanaku
apekah sudah tiada cinta di hatimu syg
apekah sudah tiada rindu dijawamu kasih


mengertilah aku di sini
yang terlalu berharap utuk memilikimu semula
yang terlalu dahagakn belaian rindu
dan org itu adalah kamu

masihkah ada ruang di sudut hatimu
utuk menerima sekudus cintaku lagi

kerna diri ini lemah tnpa engkau di sisi
aku yang lumpuh tnpa hangat kasihmu

kembalilah wahai kekasih yg satu
hati ini masih lagi menjadi milikmu
tanpamu hilang arah tujuku
tanpamu senyum tawaku bagaikan lesu

kembalilah padaku wahai teruna
cinta yg seikhlas ini hnyalah utkmu saja
aku janjikan bahagia bila kita kembali bersama
dan aku ingin kita terus tua bersama hingga ke akhirnya ... <3 :'(

# aku
 dah berhenti berharap kat kau .. aku xkan menaruh harapan yg tinggi lg.. aku hanye mampu bermimpi utk hidup bahagia dgn kau .. tp hakikatnya aku tahu ia xkan kesampaian.. kerna aku sedar siapa diri aku.. peritnye menyintai seseorang yg agp kite hanyalah teman biase.. sy redha.. semoga awk bahagia .. :'(

Wednesday, 18 April 2012

WHAT WAS MY FAULT !!!


# erghhhh , sakit ny hati aku ... asal jadi cm ni .. ape lah salah aku ? bile aku setia cm ni lak jadi ny .. aku manusia biase je weh , aku lemah .. tolong lah , jangan buat aku cm ni .. if kau dah ade pilihan yang lain pun , tolong lah jujur je kat aku dari awal .. kau nak balas ape yg aku buat kat kau pun , jgn lah balas dengan cara macam ni weh .. hati aku bukan untuk disakiti kay .. kalau kau tak boleh nak buat yang terbaik untuk aku , kau jgn bagi aku sayang kau betul-2 kay , jangan janji dengan aku , jangan bagi aku percaya kat kau .. setiap kesalahan kau mmg aku akan memaafkan .. SUMPAH aku kecewa gile-2 dengan kau ... kalau tak suke aku , benci aku , dah tak sayang aku ,dah muak dengan aku , dah tak nk aku dalam hidup kau just bg thu je kat aku .. AKU TAHU BILE AKU CAKAP AKU BNYK PENDAM MASALAH , KAU PUN AKAN CAKAP , KAU LAGI BANYAK PENDAM KAN .. kay aku mintak maaf , sakit kan hati kau and segale-galenye .. aku buat semua ni bukan nak mintak simpati or kesian dari kau .. tapi aku nak kau tahu , ape yg aku diam selame ni .. kay that's all .. THE END :'( </3 ...  

Tuesday, 6 March 2012

FIFI .... AMOY LOVEYOU :)

IKHLAS DARI INTAN :)
FIFI .... sumpah i bersyukur gile dapat kenal dengan you .. you baik , you faham i , you take care , you lah segale-galenye senang cite .. I'M SO SORRY TAK TERIMA YOU LAGI .. i tak boleh nak terima sape-2 lagi lah ... lagipun you tahu kan ape problem i sebelum ni .. i masih tkot pasal bnde tuh jadi lagi ...  sorrry again .. kayy tak tahu nak cakap ape dah ... i beruntung sangat-2 kenal dgn you FIFI ..  KAYY ILOVEYOUSOMUCH FIFI ... AMOY <3 FIFI :')
# ikhlas dari intan fazreen ... for yu fifi .. :') :P

Sunday, 22 January 2012

k she is my BFF , dari sekolah rendah ..

my BFF putry marlisa .. :)

k nih lah kawan baik aku , dia COMEL kn ? jyeahhh i know it  .. put sumpah aku SAYANG kau + CINTA kau ... kau baik sngat-2 , dulu waktu sekolah rendah , ape yang aku mintak , semua kau belikan untuk aku .. sekarang dah takk ade lagi ...  kenape lah kau pindah KL ? aku rindu nak buat bising dengan kau ..  dah 3 tahun tak jumpe , series RINDU kau tahap dewi .. bile lah aku boleh jumpe kau  ... nak sangat-2 jumpe kau ..  aku tak penah lupa kat kau weh .. if aku tak tegur kau , mean aku BUSY ... this year kite PMR rite ? aku doakan semoga kau boleh buat + dapat keputusan yang cemerlang nanti .. aku harap kau tak lupe aku yang berada di ipoh ni +  hope kite friend forever .. AKU SAYANG KAU PUTRY MARLISA  <3 :)


p/s : kau duk sane jage diri tau , jgn nakak-2 ... lysm BFF <3 :') .

Saturday, 21 January 2012

i'm FRUST with you ...


herm , tak tahu nak cakap ape ... aku sedih dengan perangai + sikap kau .. asal kau berubah ? mane pergi  KESETIAAN + KEJUJURAN + KECINTAAN kau tuh ?  aku nak yang dulu .. kau bnyk kali janji nak BERUBAH , tapi mane bukti yang kau berubah ... tak semesti ny , aku diam + aku happy , aku seronok dgn kau .. aku sbnar malas nak tunjuk ape yang aku rase ... kalau sekali kau buat aku cam ni , aku bole terima .. ni banyak kali dah .. aku SETIA if kau pun SETIA ... sekali kau pernah game aku , sorry , aku pun boleh game kau ... aku tahu kau nak sngt CLASH .. k i will try to , go away from your life ... tapi ingat jangan menyesal kalau aku dah buat keputusan macam tuh .. AKU SUSAH NAK TERIMA SESEORANG TUH , SELAGI AKU TAK TAHU DIRI NY YANG SEBENAR ..  aku tahu kau akan cakap , yang aku fikir diri aku sendiri je .. tak fikir kau ... jyeaahhh , my life mesti lah aku kne fikir and penting kan ... dah aku malas nak  cakap bnyk-2 ... sorry , if aku ade buat kau sakit hati or ape-2 yaa .. THE END </3 :'( .